Burme

Nosićete ih sa ponosom dok vas podsećaju na voljenu osobu i kada ste zajedno i kada vam nedostaje. Inspirisane starim stilovima ili jedinstvenog modernog dizajna, birajte burme izrađene po vašoj želji i krunišite ljubav na veličanstven način. Kreiran sa strpljenjem i iskustvom naših majstora, svaki par naših burmi beskompromisno je diazjniran do najsitnijeg detalja. Pregledajte ponudu na našoj Burme su poslednji poklon za vašu ljubav pre braka i najdraži lični predmet u životu. web stranici ili dođite lično u našu radionicu i uz stručni savet odaberite jedinstvene burme od belog, žutog i roze zlata. Ostanite posvećeni partnerstvu, inspirišite jedno drugog svakodnevno i uživajte u ljubavi.

Excellence Kolekcija

Exellence kolekcija predstavlja vrhunac umeća i kreativnosti naših majstora. Izvanredno precizno spojeni višeslojni komadi ili burme u jednoj celini, excellence kolekcija od belog, žutog, ili roze zlata donosi neverovatne kombinacije oblika, boja i duboreza. Dizajnirane jednostavnijim ili složenijim rešenjima uz krunisanje burme pažljivo biranim dijamatnima i cirkonima, svaki par iz kolekcije doneće čaroliju vašem venčanju.

Istražite našu excellence kolekciju..

Burme od belog i žutog zlata mešavinom blistavog sjaja i raskošnim dizajnom deluju osvežavajuće na ruci. Modernim procesima proizvodnje, izrada ovih komada nudi vrlo široke mogućnosti kombinovanja boja sa obradama površina kao i ukrašavanje kamenjem po izboru.

Burme excellence kolekcije izrađene na dva nivoa na ruku donose posebnu raskoš i svojom igrom sjaja i senki izazivaju divljenje. Blagom asimetrijom dizajna pravi su izbor za parove isnpirisane avanturom.

Ekskluzivne burme od žutog zlata uverljivo vraćaju sjaj prošlosti. Gledali smo te nijanse na zrelim roditeljskim rukama i osećali važnost i značaj bračne povezanosti. Danas nam moderan dizajn excellence kolekcije omogućava savršene kombinacije klasičnih žutih nijansi u varijantama izrade na dva nivoa prošarane ugradnim kamenjem ili suptilnom gravurom iznutra.

Burme od belog zlata imaju snažan izraz i odišu dracocenošću u svakom trenutku. Najčešći izbor parova poslednjih godina, veoma su zahvalne za maestralne dizajnerske kreacije. Naša excellence kolekcija nudi vam velike mogućnosti izrade po vašoj želji.

Burme od roze zlata su prefinjen izbor. Svojim nijansama nežno mešaju vrline belog i žutog zlata pa su sve češći izbor parova koji cene autentičnost. Naši majstori excellence kolekcije dizajnirali su fantastične burme kombinujući belo i roze zlato.

Trending Kolekcija

Trending kolekcija burmi od belog, žutog i roze zlata sadrži jedinstvene burme trendi i modernih dizajnerskih kreacija kao i vešte kombinacije boja, duboreza i pažljivo biranog ukrasnog kamenja. Našu ponudu redovno poširujemo vašim kreacijama i ostavljamo vam mogućnost da poručite burme po želji. Naš cilj je da svaki u naš komad unesemo deo ličnosti i karaktera osobe koju krasi. Podržavano prave vrednosti u životu i za vas kreiramo savršene burme koje će vas u životu uz osmeh podsećati na dane važnih odluka.

Klasik kolekcija burmi od belog, žutog i roze zlata svojim umerenijim formama odišu svežinom u pravim kombinacijama različitih tekstura i boja. Po vašoj želji, burme iz klasik kolekcije možete osvežiti ukrasnim kamenjem ili kombinacjom boja zlata. Kao u umetnosti, klasik kolekcija burmi predstavlja komade koji su bezbroj puta dokazali svoje prednosti i burme koje su kod nas birane po preporukama. Samo su remek dela kroz istoriju postajali klasika.  Svaka burma iz svih naših kolekcija poseduje ponešto klasično ali i neizostavan lični pečat vlasnika. Postojanost i trajnost naših burmi izrađenih od najkvalitetnijih materijala postaju simbol vašeg zajedničkog života u trenutku stavljanja burmi.

Keramik kolekcija predstavlja najnoviji svetski trend kombinovanja keramike sa plemenitim materijalima u izradi burmi i vereničkog prstenja.  Keramika koju upotrebljavamo je specijalno pravljena za primenu u izradi nakita, otporna na oglebotine, izuzetno je trajna i postojana. Crna keramika dodaje burmi posebnu eleganciju i vrlo je popularna kod izrade muških burmi. Mogućnosti dizajniranja sa keramikom u raznim bojama su bezgranične i uz stručni savet naših majstora osmislite burme koje će simbolizovati harmoniju vaših karaktera i krunisati vaše zajedništvo.

Milgrain kolekcija predstavlja veliki povratak starog antičkog načina izrade burmi i prstenja sa najpreciznijom obradom površine prstena i ugradnjom većeg broja dragog kamenja, obično u rubove burme. Ovim načinom obrade vaša maštovtost i kreativnost majstora dovode do perfekte kompozicije i orijentalne raskošnosti. Pravi izbor za parove koji uvek očekuju detalj više i kojima je raskoš u dizajnu posebna draž.

Ornament kolekcija inspirisana je kreativnim ukrašavanjem duborezima, ctanjem ili kombinacijom boja. Posebnost kolekcije je snažan izraz u harmoniji ravnijih površina sa malim likovnim remek delima gravure. Stilovi su kroz istoriju roizveli različite varijacije ormanetike za arhitekturu, a barok je doneo slavu ovom načinu ukrašavanja. Ornametnom se dodatno ukrašavao i izdvajao najlepši deo građevine ili skulpture, dok je primena na nakitu preciznu ornamnetku dovela do posebog umetnkog izraza. Floralni, ukrasni i živopisni oblici čine dizajn razigranim i ostavljaju bezgraničnu mogućnost  kombinovanja sa kamenjem koje ugrađujemo

Symbolic kolekcija vam nudi mogućnost da na burmi uvek nosite simbol koji vas inspiriše, poruku koja vas vodi, ime ili otisak prsta vašeg partnera. Vašu kreativnost pretvorićemo u burme koje će, pored izvanrednog dizajna, simbolikom koj vas povezuje ostavljati utisak za pamćenje. Izraženo osećanje pripadnosti, poštovanja ili simpatija prema određenoj veri, osobi, pokretu ili kultu, krajem 19 - tog veka vratilo je simbole u umenost i svakodnevnu upotrebu. Lični nakit se brzo definisao kao savršeno mesto za otisak ličnih ili grupnih simbola. Otisak prsta partnera na burmi pokazao se kao pravi izbor parova koji svaku priliku koriste da potvrde svoju povezanost i zajedničku budućnost.

Bilten

Budite konstantno u toku sa našim aktuelnostima. Prijavite se na naš bilten odmah!

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".