Custom kolekcija B 518

72.400 RSD

Kao nezaboravan sjaj njenih očiju u trenutku kada je pristala. Na ženskom prstenu su dve blistave površine  belog i roze zlata, elegantno razdeljene svetlucavim nizom dragog kamenja ugrađenog izuzetno zahtevnom i preciznom Chanel Setting tehnologijom. Model burmi koji opija blistavošću veoma popularne kombinacije belog i roze zlata, prepričavaće vaše sjajne trenutke i izazivati zadivljene poglede gde god se zateknete.
Cena i težina se odnosi na prosečan PAR burmi veličine 52 i 65.
Informišite se kako koristiti KONFIGURATOR, o bezbednoj kupovini, o velični prstiju, o kamenju koje ugrađujemo, o procesu proizvodnje, i izradi nakita po želji kupaca.

Opis Ženska burma Muška burma
Širina 5mm 6mm
Materijal Belo i Roze zlato/14karata  Roze zlato/14karata
Profil Obli Obli
Kamenje 34 kom/ 1.5mm prečnika -
Konfigurator Burmi
Za personalizaciju kliknite na ikone
6mm
Izaberite širinu burmi
6mm
6mm
Težina u paru oko: 10 gram*
72.400 RSD
Cirkon
Izaberite vrstu bočnog kamenja
Cirkon
Cirkon
0 RSD
Dijamant SI
Dijamant SI
67.082 RSD
Dijamant VS
Dijamant VS
75.480 RSD
Žuto zlato
Izaberite boju
Žuto zlato
Žuto zlato
Belo zlato
Belo zlato
Roze zlato
Roze zlato
Beložuto zlato
Beložuto zlato
Beloroze zlato
Beloroze zlato
52
65
Obla
carving

Jedinstvene burme za jedinstvenu priliku
Prava ljubav je veoma retka i nikad ne prolazi. Ona spaja i ispunjava, uči toleranciji, razumevanju i prihvatanju tuđih želja. Burma je od davnina simbol večne ljubavi. Odabir adekvatne burme se smatra prvim veliki izazovom sa kojim se zaljubljeni par susreće. U odabiru adekvatnog prstena veliku ulogu igra i sam zlatar, međutim zadovoljiti zahteve svih potencijalnih kupaca je jako teško, ali ne i nemoguć zadatak.
Srećan i zadovoljan klijent - naš je osnovni cilj.
Od samog osnivanja uvek nastojimo da izađemo u susret svakom našem klijentu. Svaka burma u našoj ponudi se može korigovati po želji ili se izraditi jedinstveni model na osnovu skice. Na Vama je da odlučite da li želite burmu sa ili bez kamena, sa cirkonom ili brilijantom, sa jednim velikim ili više malih kamenčica, od žutog, belog ili roze zlata, oblog ili ravnog oblika, a mi ćemo napraviti burmu iz Vašeg snova. Umesto zlatnog želite srebrni prsten, ali se brinete da će se brzo oštetiti? Mi smo mislili i na to, pa srebro presvlačimo sa zaštitnim slojem Rhodijuma.
Svaku burmu izrađujemo po narudžbi, a na sajtu smo prikazali orijentalne cene para burmi prosečnih veličina.
Burma je simbol večne ljubavi, a zlatara GoldArt simbol nakita vrhunskog kvaliteta.

Bilten

Budite konstantno u toku sa našim aktuelnostima. Prijavite se na naš bilten odmah!

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".