Kada muškarac zaista voli

Dobar i srećan brak obično započinje sa dobrim venčanjem, kome prethodi prosidba iz „snova“.

Najznačajnije sredstvo ovakve prosidbe je verenički prsten.

Jedini problem u celoj priči je to što je odabir vereničkog prstena zadatak muškarca.

Zašto je to problem? Dobro je poznato da većinu muškaraca ne zanimaju nakiti i teško se snalaze na ovom polju. Većina njih spas traži pretraživajući internet portale, ali kako je ponuda velika, često se izgube u moru prstenova. Glavobolja, planiranje i odabir savršenog trenutka iziskuje zaista puno energije od njih.

Naravno, svaka žena voli da se oseća posebnom i mašta o savršenoj prosidbi i venčanju.

Muškarac, koji voli, pokušava da udovolji svim željama svoje voljene. Neki od njih dugo planira veridbu i uklapa sve sitne detalje, dok drugi nošeni trenutnim elanom, uđu u prvu zlataru i kupe prsten, koji im se najviše svidi. U oba slučaja je cilj da se usreći lepša polovina.

Oni koji dugo planiraju prosidbu, obično se opredeljuju za kupovinu jedinstvenih prstenova. Cena ovakvih prstenova zavisi od mnogih faktora (vrsta materijala, sadržaj dragog kamenja, model, težina izrade)

Pravljenje prstena po specijalnoj porudžbini klijenta nije nimalo toliko jednostavno koliko se to možda čini na prvi pogled.

Pre nego što se započne sa radom, porazgovara se sa klijentom, pri čemu se stiče uvid u njegove zamisli i očekivanja.

Svaki nakit kreiran ručnom izradom je jedno umetničko delo.

Kako se menjala moda, tako se menjala i potražnja za raznim vrstama nakita. Dok je u prošlosti verenički prsten prvenstveno sadržavao dijamant ili neko drago kamenje, danas je sve veća potražnja vereničkih prstenova sa rubinom, zafirom, topazom. Takođe se može primetiti promena i u materijalu prstenova. Do 17. veka su se svi nakiti pa i prstenovi pretežno proizvodili od gvožđa i bronze, a njihova proizvodnja od zlata i srebra je počela tek u 18. veku. Što se tiče vrste zlata i tu se može primetiti značajna promena, jer do pre nekoliko desetine godina uglavnom se preferiralo žuto zlato, ali muškarci se danas već tokom odabira sve više opredeljuju za belo zlato, nerđajući čelik ili platinu.

Zahvaljujući izuzetno naprednoj tehnologiji u oblasti kreiranja nakita, može se reći da skoro i da ne postoji neostvariva zamisao. Nova 3D tehnologija je jedna čudesna tehnologija, koja je otvorila mnoga do sada zaključana vrata u oblasti izrade nakita. Sa njim se može napraviti bilo kakva forma bilo kakve dimenzije.

Uprkos širokoj lepezi mogućnosti svaki verenički prsten, čak i onaj najjeftiniji bi trebao da bude napravljen u obliku kruga. Krug je simbol beskrajne ljubavi i konstantnog protoka ljubavne energije od muškarca do žene, snažne veze materijalizovane u formi prstenova.

 

 

 

Bilten

Budite konstantno u toku sa našim aktuelnostima. Prijavite se na naš bilten odmah!

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".