O nama

Priča o Zlatari GoldArt počinje 1996. godine, kada smo se prvi put susreli sa zlatarskim zanatom. Bila je to ljubav na prvi pogled!

Očarala nas je lepota i maštovitost izrade nakita, kao i mogućnost oživljavanja naše kreativnosti koju ovaj posao nosi. Tokom savladavanja osnova i postepenim ulaskom u tajnoviti svet zlatarskog zanata ona nas je sve više opčinjavala i motivisala da se ne zadovoljimo samo osnovnim znanjem, nego da se stalno edukujemo i usavršavamo. Vremenom smo upoznali i tehnologiju ručnog graviranja nakita, koja nas je veoma zaintrigirala, jer nam je otvorila jedan sasvim novi i slobodan svet mogućnosti u stvaranju jedinstvenih primeraka nakita. Uspeh možemo zahvaliti svojoj istrajnosti, neumornom radom i posvećenosti kao i velikoj ljubavi prema ovom neobično lepom, zanimljivom i specifičnom zanatu.

Najpre smo počeli sa proizvodnjom privezaka, prstenja, minđuša, narukvica, lančića, a kasnije smo se oprobali i u izrađivanju unikatnog nakit po želji, gde svakako najveći fokus prilažemo na izradu burmi i vereničkih prstenova, od najjednostavnijih do najzahtevnijih modela, trudeći se pri tom da zadovoljimo sve zahteve naših kupaca. Velika ljubav prema zlatarskom zanatu i želja za stvaranjem jedinstvenog nakita nas je uvek motivisala da konstantno istražujemo nove savremene tehnike i upotrebljavamo ih u izradi kvalitetnog umetničkog nakita.

S ponosom ističemo da Zlatara GoldArt sada već koristi najsavremenije tehnike livenja, presovanja, graviranja i ručne izrade nakita, kao i najnoviju tehnologiju u zlatarstvu - CADCAM (dizajniranje i izrada nakita pomoću kompjuterske 3D tehnologije). Danas smo u stanju da zahvaljujući inventivnosti, veštini i velikoj preciznosti stvorimo savršen komad nakita visokog kvaliteta i prodajemo ga po povoljnim cenama. Visok kvalitet i pristupačna cena privlači sve više klijenata, koji se sve češće opredeljuju za unikatne nakite iz naše ponude.

Zlatara GoldArt će i u budućnosti nastojati da izađe u susret svim svojim kupcima i da zadovolji sve njihove želje: od izrade nakita za različite prilike, pa sve do izrade specijalnih unikatnih predmeta! Vaše je samo da zamislite želju, a mi ćemo da Vam je ostvarim i pozlatimo sa srećom. Tajna je u zlatu pretočenog u umetnost.

               

Bilten

Budite konstantno u toku sa našim aktuelnostima. Prijavite se na naš bilten odmah!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Podešavanje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.