Održavanje nakita i garancija.

ODRŽAVANJE NAKITA

U cilju sprečavanja procesa "prljanja" nakita se mogu preduzeti razne preventivne mere, kao što su: odlaganje nakita u kutiju namenjenu za nakit pre spavanja, kupanja i svih onih aktivnosti, koji dovode do postepenog menjanja njegovog izgleda.

Osnovna funkcija nakita je da ulepšava i ističe čoveka iz mase, ali da bi on što duže očuvao svoju prirodnu lepotu i sjaj,  potrebno ga je redovno održavati.

Predmeti od zlata i srebra se najbolje i najjednostavnije  mogu očistiti mekanom četkicom za zube i kvalitetnim tečnim deterdžentom. Ovaj postupak čišćenja obuhvata potapanje nakita u mlaku vodu sa deterdžentom u trajanju od 15 min, nakon čega se lagano istrlja četkicom za zube. Na kraju se nakit briše i glanca mekom, suvom krpom.

Ukoliko se navedena opcija ne pokaže efikasnim ili želite da čišćenje Vašeg nakita obave profesionalci obratite se zlatari GoldArt, gde će se čišćenje vašeg nakita obaviti stručno i bezbedno.

GARANCIJA

GARANCIJA NA KVALITET I ČISTOĆU (14 KARATNO ZLATO)

Tokom proizvodnje nakita se u retkim prilikama mogu da se pojave greške u materijalu, koji nastaju zbog legiranja zlata sa raznim metalima. U ovim situacijama nije bitno da li se greška primeti nakon mesec dana ili 12 godina, ispravićemo ga besplatno kod svakog našeg proizvoda.

GARANCIJA NA POVRŠINU

Nakit se tokom nošenja može oštetiti, podložan je habanju, a može se i ogrebati. Jedan od naših istaknutih usluga je da vršimo BESPLATNO čišćenje svih proizvoda kupljenih kod nas i to godišnje jedanput.

GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO KLIJENATA

Naš osnovni cilj je usluživanje i zadržavanje klijenata. U slučaju da klijent nije zadovoljan sa nakitom, može tražiti redizajn modela. Na ovakav način zaista može da postane vlasnik nakita iz snova zlatare GoldArt.

GARANCIJA NA VELIČINU

U slučaju da postoji bilo kakav razlog za to izvršićemo korekciju  prstenja, a ukoliko po našoj stručnoj proceni postoji potreba za ponovnom proizvodnjom, napravićemo potpuno novi prsten u cilju dobijanja adekvatne veličine.

Korekcija burme je besplatna samo u slučaju da postoji mogućnost njegove modifikacije na određenu veličinu (veliki broj burmi mora ponovo da se proizvede nakon promene njegove veličine, ali ćemo čak i u ovom slučaju učiniti sve da vam izađemo u susret i da nađemo neko zajedničko rešenje.)

 

Bilten

Budite konstantno u toku sa našim aktuelnostima. Prijavite se na naš bilten odmah!