Održavanje nakita

U cilju sprečavanja procesa "prljanja" nakita se mogu preduzeti razne preventivne mere, kao što su: odlaganje nakita u kutiju namenjenu za nakit pre spavanja, kupanja i svih onih aktivnosti, koji dovode do postepenog menjanja njegovog izgleda 

Osnovna funkcija nakita je da ulepšava i ističe čoveka iz mase, ali da bi on što duže očuvao svoju prirodnu lepotu i sjaj,  potrebno ga je redovno održavati.

Predmeti od zlata i srebra se najbolje i najjednostavnije  mogu očistiti mekanom četkicom za zube i kvalitetnim tečnim deterdžentom. Ovaj postupak čišćenja obuhvata potapanje nakita u mlaku vodu sa deterdžentom u trajanju od 15 min, nakon čega se lagano istrlja četkicom za zube. Na kraju se nakit briše i glanca mekom, suvom krpom.

Ukoliko se navedena opcija ne pokaže efikasnim ili želite da čišćenje Vašeg nakita obave profesionalci obratite se zlatari GoldArt, gde će se čišćenje vašeg nakita obaviti stručno i bezbedno.

Bilten

Budite konstantno u toku sa našim aktuelnostima. Prijavite se na naš bilten odmah!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Podešavanje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.