Prosidba u zlatari GoldArt

Za sve nas postoji čaroban trenutak i svi smo spremni da uložimo trud i energiju da taj trenutak što bolje pripremimo. Kada su u pitanju važne prilike u životu, spremni smo da potrošimo i previše vremena nameštajući okolnosti za trenutak, kako bi se što češće sećali i što više hvalili prepričavajući.

Žene to svakako detaljnije pripremaju, ali, nije tajna, da je i muškarcima lakše kad je ponešto podešeno i pripremljeno.

Pripremajući okolnosti, zaboravljamo da upravo spontanost rađa čaroliju i da što više nameštamo, to više zatvaramo vrata neposrednosti i spontanim, najiskrenijim reakcijama.

Vremena se menjaju i svi pratimo trendove. Broj lajkova nam je, nažalost, ponekad važniji od učestvovanja u trenucima radosti podeljenim sa najdražima. Odgovornost je samo naša i moramo naći put da u vremenima koja su nam pružila sjajnu tehnologiju, nađemo način da živimo spontano i uživamo u životu.

Nećemo ovom prilikom detaljnije da analiziramo moderna vremena, nego ćemo da iskoristimo vašu pažnju i prepričamo lep događaj koji nam govori da ima hrabrih, neposrednih i samouverenih koji svojim postupcima vraćaju čaroliju na svoje mesto, u srce spontanosti i ljubavi.

Mladi par je, pre mesec dana, ušao kod nas u radnju i razgledali su vereničko prstenje. Za početak smo i mi bili blago iznenađeni, ali ostali smo profesionalni i na usluzi. Obično tim povodom dolazi samo mladić uz ponekog da pomogne i posavetuje. Mladić je džentlmenski pomagao devojci da izabere prsten podržavajući njenu ideju kakav prsten želi da pronađe. Mladi par je delovao vrlo skladno i razumeli su se u svakoj reči i svakom pokretu. Ljubav i nežnost i ispunjavali su našu radnju. Uživali smo da im pomognemo u selekciji i sviđao nam se izbor mlade i nasmejane devojke.

Nije puno vremena prošlo kada se devojka odlučila za komad na koji smo ponosni. Izabrala je zvezdu naše ponude unikatnog vereničkog prstenja. Roze zlato, 14 karata. Elegantna linija koja razbija sklad u centralnoj tački obmotavajući se grleći blistavi beli dragi kamen, dijamant finoće Vs/g 0.23 karata. Koliko smo truda uložili dizajnirajući ovaj prsten, a nismo se nadali da će biti izabran u tako spontanoj i jedinsvenoj prilici.

Mladić je nakom izbora, uzeo prsten, klekao na kolena i samouvereno zaprosio devojku.  Devojka je ozarenog osmeha i pogleda fokusiranih duboko u njegove oči, veselo pristala. Za njih dvoje su okolnosti potpuno nevažne. Mogli su se nalaziti na bilo kom mestu na svetu i izgledali bi identično isto kao i tu, kod nas u zlatari.  Energija koju parovi obično rasporede na desetine dana, neretko i meseci, eksplodirala je u nekoliko minuta pred našim očima, puneći oči suzama i šireći obraze osmesima zaljubljenog para.  Uzbuđenje mlade dame i sigurnost mladog gospodina podsetila nas je na večnu inspiraciju koja odoleva izazovima vremena i inspiriše naše majstore, a to je ljubav.

Hrabra i samouverena, pre svega, šarmantno upriličena prosidba od mladog gospodina krunisana je izborom fantastičnog vereničkog prstena i snažnim zagrljajem negove prelepe izabranice. Zadovoljstvo nam je što smo u našoj višedecenijskoj tradiciji zabeležili ovaj čaroban događaj i učestvovali u otvaranju vrata zajeničkog života naših mladenaca.

Budite hrabri, budite spotnani i budite srećni.

Vaš GoldArt

Bilten

Budite konstantno u toku sa našim aktuelnostima. Prijavite se na naš bilten odmah!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Podešavanje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.