Topaz Line Vp-D75

57.500 RSD

Magični trenuci u kojima nastaju remek dela umetnosti najduže traju za stvaraoce. Neprocenjiva lepota ima snagu da zavede sve, da iznedri univerzalni dizajn. Kod pravih remek dela nikada se ne postavlja pitanje ukusa i ona stvaranjem postaju klasika.Verečki prsten od nebesko blistavog belog zlata, sa centralnim London topaz kamenom, veličine 8mm x 6mm, čija boja opija otorenim plavetnilom dubokog mora. Elegantna šestougaona kruna veličanstveno uzdignuta krilima ukrašenim švajcarskim cirkonimma, simboliše čaroliju kontrasta. Perfektno obrađen topaz je čvrsto priljubljen i sa 4 strane optočen nizom blistavih cirkona koji ga čuvaju i uzdižu u beskonačnost ljubavi. Žena koja ponese ovaj prsten zauvek ostaje zavedena u ljubavi.
*Cene su izražene po komadu.
Model je dostupan od  01.09.2019.

Konfigurator
Za personalizaciju kliknite na ikone
Cirkon
Izaberite vrstu bočnog kamenja
Cirkon
Cirkon
0 RSD
Dijamant SI
Dijamant SI
47.076 RSD
Dijamant VS
Dijamant VS
57.060 RSD
Žuto zlato
Izaberite boju
Žuto zlato
Žuto zlato
Belo zlato
Belo zlato
Roze zlato
Roze zlato
52

Svaki verenički prsten možemo prilagoditi Vašim željama. Odaberite boju (žutu, belo, roze, zlato), koja je najbliža Vašoj ličnosti ili promenite centralni kamen u brilijant. Vereničko prstenje izrađujemo i od srebra, kada ga prekrivamo sa zaštitnim slojem od Rhodiuma.
Svaki nakit izrađujemo po narudžbi, pa ga nema na stanju.

Odluka  je teška u odabiru veličine vereničkog prstena?
Ne morate da brinete o tome!
Ako niste uspeli da pogodite adekvatnu veličinu, dođite u našu prodavnicu ili nam pošaljite nazad kupljeno vereničko prstenje, a mi ćemo ga modifikovati na odgovarajuću veličinu.

 

Bilten

Budite konstantno u toku sa našim aktuelnostima. Prijavite se na naš bilten odmah!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Podešavanje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.