Vereničko prstenje

Veridbe su vremenom menjale običaje ali taj sjaj u oku je uvek bio čaroban. Verenički prsten je zaustavljao dah, spuštao suze niz nasmejane obraze i inspirisao veličanstvene trenutke o kojima pričamo ceo život. Vereničkim prstenom započinjete zajedničku čarolju obećavajući izabranici skoro venčanje. Izbor i kreiranje vereničkog prstena podrazumeva veliku pažnju. Dizajn vrunskog nakita konstantno napreduje i ponuda je izuzetno velika. Materijali i oblici koji se koriste u izradi kombinuju se na inovativne načine stoga i mogućnost izrade po želji utiče na razvoj i veličinu ponude. Masivniji modeli vereničkog prstenja, zamenili su, u novije vreme, tanje i elegantnije komade. Sa druge strane, od kamenja koje ugrađujemo, dijamant je sve vreme najpopularniji izbor. Verenički prsten treba da bude udoban i da odgovara životnom stilu vaše izabranice. Pravim izborom priuštite voljenoj taj fantastičan osećaj pripadanja baš Vama. Vaša prilika je posebna, učinite prosidbu spektakularnom i birajte komad u čiji proces proizvodnje je uložena ljubav, znanje i dugogodišnje iskustvo. Pregledajte ponudu na našoj web stranici ili dođite lično u našu radionicu i uz stručni savet odaberite jedinstven verenički prsten samo za nju. Filigranski precizno izrađujemo prefinjene oblike i koristimo provereno najkvalitetnije materijale. Sjaj vereničkog prstena neka sija zauvek.

Unikatni modeli vereničkog prstenja

Unikatni modeli vereničkog prstenja iz dva dela našim majstorima predstavljaju veliko zadovoljstvo u izradi. Mogućnosti u dizajniranju ovakvog prstenja su beskrajne. Izaberite Vašu kombinaciju boja zlata i prilagodite veličinu kamena. Za centralnu poziciju birajte dijamant, safir, rubin, ametist, topaz, peridot, citrin ili neki drurgi tip i oblik dragog kamena. Prilagodite  zatim bočno kamenje i učinite vašu dizajnersku harmoniju spektakularnom. Biranje ovakvih komada znači da ste odlučni ostaviti vanvremenski utisak u svakoj prilici. Činom veridbe, unikatni model našeg vereničkog prstena, postaje najdraži predmet Vašoj izabranici, a vas čini pravim džentlmenom zauvek.

Unikatni modeli vereničkog prstenja sa jednim kamenom su najpoznatiji na svetu. Viđali smo ih u starim crno belim filmovima, a nakon drugog svetskog rata, postali su standard i nezaobilazan kult svetskog glamura. Blistavost prstena sa jednim kamenom je želja svake žene na svetu. Za pravog džentlmena, biranje unikatnog prstena sa jednim kamenom predstavlja avanturu koja ga vodi u mirnu luku, ka velikom danu kada će ozvaničiti nameru da sa voljenom ženom gradi zajedničku budućnost. Napravite nezaboravno iskustvo izradom nakita po vašoj želji u našoj radionici. Izaberite pravi kamen u kombinaciji sa zlatom u jednoj ili više boja i jedinstvenim komadom zauvek osvojite srce vašoj izabranici.

Verenički prsten sa jednim kamenom je tradicija koju je započeo veliki austrijski nadvojvoda i nekrunisani car krajem 15 - tog veka zaprosivši burgundijsku princezu. Želeo je da bude originalan i želeo je da ostavi utisak. Ustanovio je lepu tradiciju koja traje i inspirše ljubavne priče već 500 godina. Moderna vremena su promenila mnogo, ali ne i viteštvo koje žena očekuje od svog izabranika. Vaša ljubav Vas obavezuje da pružite najbolje od sebe, da nasmejete i osvojite srce vaše izabranice. Budite jedinstveni kada se odlučujete na veliki korak u životu i na spektakularan način zaprosite voljenu. Biće nam zadovoljstvo da vam pomognemo u izboru vereničkog prstena.

Verenički prsten sa više kamenja je dokaz da težite izvanrednim stvarima. Poštujete klasiku i jednostavnost ali birate više, bolje i raskošnije. Volite da ostavite snažan utisak, za pamćenje. U našoj radionici možete kreirati jedinstvene simetrične i asimetrične forme, protkane nizovima sporednog ukrasnog kamenja skladno prolagođene dominantnoj poziciji centralnog kamena. Najmoderniji procesi proizvodnje otvorili su mogućnosti hrabrijeg dizajna i složenijih formi vereničkog prstenja bez rizika na trajnost i kvalitet. Naši masjtori podeliće sa Vama dugogodišnje iskustvo i uvažavajući vaše lične stilske karatkeristike, kreirati komad koji će vašoj izabranici uvek vraćati osmeh na lice.

Verenički prsten iz dva dela je oda lepoti obavezivanja na zajednički život. U punoj eleganciji i sjaju, ova čarobna forma predstavlja sinergiju i spajanje radi trajanja. Verenički prsten iz dva dela simbolizuje vaše pripadanje lepšoj polovini i svojim dizajnom uvek će prenositi poruku zajedništva. Ova forma neodoljivo podseća na spojene burme i pravi je uvod u odgovoran proces planiranja venčanja i zajedničkog života. Različitosti materijala i raskošna ponuda ukrasnog kamenja su naše oruđe. Vaša ljubav i strast oslobađa energiju koja udahnjuje prstenju život.

 

Bilten

Budite konstantno u toku sa našim aktuelnostima. Prijavite se na naš bilten odmah!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Podešavanje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.