Zlatna pločica P10 P10

5.900 RSD
Opiš dimenzija Visina Širinia
Minimum 20 mm 14 mm
Normal 21 mm 17 mm
Extra 25 mm 20 mm
Konfigurator
Za personalizaciju kliknite na ikone
Minimal
Izaberite veličinu
Minimal
Minimal
1 gram*
5.900 RSD
Normal
Normal
1.4 gram*
8.260 RSD
Extra
Extra
1.9 gram*
11.210 RSD

Lančić sa imenom
 

Postoji nešto posebno u lančiću sa imenom. Magična veza između vašeg imena i osećaja da ste uvek predstavljeni osobi sa kojom razgovarate. Kada nosite lančić sa imenom, na neki način još više zavolite svoje ime i ponosno ga nagradite značajnim mestom na sebi. Istraživanje kaže da ljudi koji nose lančić sa imenom znaju sve o poreklu i značenju svog imena. Vaše ime je, u svakom smislu, prva i najvažnija lična informacija o vašem životu, vrlinama i karakteru. Kao što je važno da lepo i jasno izgovarate svoje ime prilikom upoznavanja, tako je važno i da lančić sa imenom izaberete motivisani iskrenom emocijom koja vas vodi. Kreirajte harmoniju oko vrata kombinujući model i dužinu lančića koji će elegantno uvesti liniju u slova vašeg imena. Lančić sa imenom predstavlja poklon za sve prilike i kod nas u radionici kupci uvek napomenu da ga kupuju jer žele da, osobi kojoj poklanjaju, prenesu snažne i iskrene emocije. Iz tog razloga se, biranju oblika slova, motiva i ukrasa, uvek prilazi sa posebnom pažnjom. Lančić sa imenom, svakim svojim detaljom mora pričati priču i podsećati vas na važne vrednosti života. Veliki broj fontova, pisanih i štampanih oblika slova, olakšaće vam da zamišljeni model uklopite sa lančićem i ukrasima. Lančič sa imenom je vremenom pronalazio svoj izraz kroz više vrsta materijala od kojih se izrađuje. Danas se kombinuju materijali, boje i obrada površina. Ukrašavanje dragim kamenjem i cirkonima pretvoriće lančić sa imenom u univerzalan i originalan komad nakita, upotrebljiv u svakoj prilici i za svaku odevnu kombinaciju. Poklanjajući lančić sa imenom ukazujete veliku čast i poštovanje. Birajući detalje, oblike i ukrase, rukovodite se vrlinama osobe kojoj poklanjate lančić sa imenom jer ukus uvek prati karakter. Budite originalni i hrabri, naša radionica može sve vaše ideje pretvoriti u novi model. Izuzetan poklon za venčanje, dva spojena imena na lančiću, oslikavaće vrednost prijateljskog odnosa i ostati prava uspomena za sva vremena. Rođendani, kršetnja, godišnjice, samo navedite priliku i otkrićete da uz pravi model i ukras, ne postoji originalniji poklon. Diplomiranje ili rođenje deteta su trenuci u kojima poklonjeni lančić sa imenom, postaje uspomena koja vraća osmeh na lice i dokazuje pravo prijateljstvo. Iznenadite dragu osobu jedinstvenim poklonom i kreirajte lančić sa imenom koji će je uvek podsećati na vaš odnos.

 

 

Od nedavno raspolažemo inovativnom aplikacijom za konfigurisanje na sajtu, gde birate i kombinujete materijale, boje i ukrase i na taj način, pre poručivanja, možete videti kako bi do detalja izgledao vaš željeni lančić sa imenom. U našoj radionici pomeramo granice kreativog dizajniranja i pretapanja vaših želja u končan izgled lančića sa imenom. Taj jedinstveni zagrljaj ponosa oko vrata biće oličenje elegancije i lepote u svakom trenutku.

 

 

 

Bilten

Budite konstantno u toku sa našim aktuelnostima. Prijavite se na naš bilten odmah!

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".