Burma za ceo život

Prava ljubav se može opisati kao najuzvišenije osećanje, pravo čudo, koje uzdiže i prolepšava. Biti zaljubljen i osećati se voljenim u današnjem savremenom društvu je zaista retkost.

Definicija prave ljubavi ne podrazumeva samo neka uopštena pravila ponašanja, nego je ona zapravo spoj naših očekivanja sa njihovom stvarnom formom. Dok neki vezu definišu kao zadovoljavanje sopstvenih potreba, drugi pravu ljubav smatraju ostvarenim kada svoj život posvećuju svom partneru.

Veza koja se ne zasniva na maksimalizaciji uživanja kratkog veka, nosi u sebi stalno otkrivanje novih vrednosti. Buditi se u zagrljaju voljene osobe svako jutro i koračati zajedno sa njim kroz život je predivan osećaj. Skrašavanje i zajednički dugogodišnji planovi su obično rezultat jedne kvalitetne i harmonične veze, krunisani venčanjem. Tradicionalni simbol saveza između muškarca i žene je prsten. Odabir pravog prstena je uvek predstavljao problem za muškarce. Dok je organizovanje veridbe najčešće propraćen sa velom tajne i uzbuđenjem, burmu partneri obično biraju zajedno. Burma se ne kupuje svaki dan, nosi na ruci tokom celog života, pa je zbog toga veoma važno da on bude savršen, moderan, a prvenstveno udoban.


 

Kako odabrati upravo ovakav prsten?

1. Birajte burmu zajedno
Odabir vereničkog prstenja je obično najteži potez u životu muškarca, naročito onda kada čin veridbe i prsten trebaju da budu iznenađenje. Pronalazak odgovarajućeg modela najčešće prouzrokuje glavobolju muškarcu. U slučaju burme je potpuna druga situacija. Ona se bira za ceo život, pa ga partneri obično biraju zajedno. Zahvaljujući velikoj ponudi raznoraznih prelepih modela svako može pronaći adekvatan prsten za sebe.

2. Usaglašenost vereničkog prstena sa burmom
Većina žena obično obraća pažnju na sitne detalje, pa im je veoma važno da verenički prsten bude usklađen sa burmom, naročito u slučajevima kada verenički prsten žele da nose i nakon venčanja. Verenički prsten čija je boja, dezen i stil usaglašen sa izgledom burme, može predstavljati prelep ukras na ruci žene.

3. Isti ili različiti?
Razvoj čovečanstva je za sobom doneo brojne promene u pogledima na svet, što je rezultovalo promenama na raznim poljima života, pa i na polju mode. Dok su se u prošlosti parovi obično odlučivali za jednostavne i potpuno iste burme napravljenih od žutog zlata, danas je sve više onih, koji se odlučuju za burme različitog oblika i dezena.

4. Sa dragim kamenjem ili bez?
U zavisnosti od finansijskih mogućnosti mladog para, oni se mogu odlučiti za prsten sa ili bez dragog kamenja. U ove svrhe se danas pored dijamanta veoma često koriste cirkoni, koji su slični dijamantima, ali imaju mnogo pristupačniju cenu. Da li će se mlada odlučiti za burmu sa ili bez kamenja, zavisi i od toga, da li bi je postojanje kamenja ometalo u svakodnevnom životu.

5. Tipovi plemenitih metala
Kako se burma bira za ceo život, pogodno je odabrati komad napravljen od izdržljive materije. Za pravljenje burme se obično koristi zlato (žuto ili belo), ali je u ove svrhe pogodna i platina, titan ili neki drugi plemeniti metal.
Titan spada u grupu tvrdih metala. Njegova obrada je veoma teška, pa je nakit napravljen od njega obično jako jednostavan.
Zlato je metal žute boje, koji usled legiranja sa raznim metalima ima sposobnost promene boje. Važno je naglasiti da je zlatni nakit mekši i lakše se oštećuje ukoliko je procenat zlata u njemu velik.
Platina je jedan predivan metal, ali kao i zlato dosta je mekan i lako se oštećuje prilikom nošenja.

6. Jedinstvena burma
Jedinstvena burma nije samo ona, koja se napravi po specijalnoj porudžbini. Burma može biti jedinstvena i onda ako se u nju ugravira nešto što ima specifično značenje za obe strane.

Prateći ovih nekoliko tačaka, potraga za adekvatnom burmom može postati veoma lako i interesantno.

Bilten

Budite konstantno u toku sa našim aktuelnostima. Prijavite se na naš bilten odmah!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Podešavanje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.