Garancija

GARANCIJA NA FiNOĆU 

Svaki nakit izrađen u radionici zlatare GoldArt odgovara kvalitetu finoće, regulisano sa strane Direkcije zavoda za mere i dragocen metale republike Srbije.

GARANCIJA NA KVALITET

Tokom proizvodnje nakita se u retkim prilikama mogu da se pojave greške u materijalu, koji nastaju zbog legiranja zlata sa raznim metalima. U ovim situacijama nije bitno da li se greška primeti nakon mesec dana ili 12 godina, ispravićemo ga besplatno kod svakog našeg proizvoda.

GARANCIJA NA POVRŠINU

Nakit se tokom nošenja može oštetiti, podložan je habanju, a može se i ogrebati. Jedan od naših istaknutih usluga je da vršimo BESPLATNO čišćenje svih proizvoda kupljenih kod nas i to godišnje jedanput.

GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO KLIJENATA

Naš osnovni cilj je usluživanje i zadržavanje klijenata. U slučaju da klijent nije zadovoljan sa nakitom, može tražiti redizajn modela. Na ovakav način zaista može da postane vlasnik nakita iz snova zlatare GoldArt.

GARANCIJA NA VELIČINU

U slučaju da postoji bilo kakav razlog za to izvršićemo korekciju  prstenja, a ukoliko po našoj stručnoj proceni postoji potreba za ponovnom proizvodnjom, napravićemo potpuno novi prsten u cilju dobijanja adekvatne veličine.

Korekcija burme je besplatna samo u slučaju da postoji mogućnost njegove modifikacije na određenu veličinu (veliki broj burmi mora ponovo da se proizvede nakon promene njegove veličine, ali ćemo čak i u ovom slučaju učiniti sve da vam izađemo u susret i da nađemo  zajedničko rešenje.)

Bilten

Budite konstantno u toku sa našim aktuelnostima. Prijavite se na naš bilten odmah!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Podešavanje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.