IZRADA NAKITA PO VAŠOJ ŽELJI.


     Dizajn i izrada vereničkog prstenja i venčanih burmi po želji

Veliki asortiman gotovog izrađenog vereničkog prstenja i venčanih burmi je samo deo naše ponude. Individualnim idejama i inovativnim kreacijama naših kupaca, svakodnevo proširujemo broj modela izradom jedinstvenog vereničkog prstenja i burmi. Zaljubljeni parovi su sve hrabriji i kreativniji u željama, a našim majstorima je najveće zadovoljstvo dizajniranje posebnih zahteva i izrada jedinstvenog vereničkog prstenja i venčanih burmi. Više nego ikada, danas težimo autentičnom i originalnom dizajnu inspirisanim vašim ličnim životnim vrednostima i ljubavnim pričama. Naša misija je da u potpunosti razumemo vaše potrebe, da vaš emotivni doživljaj prenesemo u dizajn vereničkog prstena ili venčane burme i da budete potpuno zadovoljni našim proizvodom. Najupečatljiviji detalj ili ukras vereničkog prstena ili burme koji izrađujemo po želji, je upravo najličniji trenutak iskrenosti koji unosite u dizajniranje i koji će vas blistavim sjajem grejati ceo život. Poklanjanje nakita je inicirano lepim osećanjima ljubavi, poštovanja, zahvalnosti, obećanja i iznenađenja. Za našu radionicu je to prilika da pokažemo koliko nam znači poverenje koje nam ukazujete i obradujemo vas poklonom iz snova.

 

Imate konkretnu ideju željenog nakita?Posetite nas i naša
 radionica izradit će nakit koji ste zamislili.

Vaše venčanje je jedan od najemotivnijih trenutaka, a verenički prsten i venčana burma je jedna od najličnijih vrednosti u životu. Vaše ideje i lične fantazije nacrtaćemo u 3D tehnologiji i izraditi probni prsten ili burmu baš kao što ste poželeli.
Zamislili ste verenički prsten ili burme kojim bi da zaprosite voljenu?
Želite da vaše venčane burme odražavaju vaše vrednosti ili da vas podsećaju na najlepše životne uspomene? Nova tehologija nam omogućava igru u kojoj samo vaša mašta postavlja granice. Mladi ljudi su sve hrabriji i imaju sve konkretnije ideje za dizajnerska rešenja vereničkog prstena ili burmi. Dolaze kod nas u radionicu sa konkretnim idejama, a naši majstori, u 3D formatu izrađuju svaki detalj zamišljenog rešenja, olakšavajući izbor i odluku. Odgovorno sa višedecenijskim iskustvom, i strastvenom predanošću, učinićemo da proces dizajniranja vereničkog prstena i burmi, za vas bude čarobna i maštovita igra koja će dovesti do oblika iz snova
. Naša radionica tradicionalno ceni autentičnost dizajna i upravo iz tog razloga je izrada nakita po  želji naša premium usluga.

 

 

Pokažite nam šta želite.

Najlepše vereničko prstenje i burme promovišu  se u izložbenim salonima, sajmovima ili uličnim izlozima. Svetski brendovi u saradnji sa velikim filmskim i muzičkim zvezdama postavljaju nove trendove i modu. Izbor prestižnog prstenja iz celog sveta dostupan je na online ponudama i katalozima.  Da li vas je ikada verenički prsten toliko oduševio da njegov blistavi dizajn pamtite godinama?  Ugledali ste glamurozne burme i poželeli baš takve za vaše venčanje?
Pokažite nam fotografije i objasnite šta želite, a majstori naše radionice će vam nacrtati i izraditi željeni komad nakita u 3D tehnologiji.
Ponekad je dovoljno da nam na fotografiji pokažate samo detalj ili da donesete više fotografija sa željom da izradimo kombinaciju dizajnerskih rešenja. Postepeno ćemo razvijati 3D projekat i crtati zajedno, što će uz stručne savete naših majstora, rezultirati jedistvenim vereničkim prstenom ili burmom, a krunisati našu saradnju zadovoljstvom. 
Najmodernije dostignuće tehnologije dizajniranja nakita omogućava vam kombinaciju perfekcije u izradi i strasti u dizajnu, bez mogućnosti greške.
 

 

 

Unapredite izložene showroom modele venčanih burmi.

Ne postoji unapred definisan put koji vodi do perfektnog izbora venčanih burmi.
Naša radionica vam nudi velike mogućnosti obrade, izmene dimenzija i boja, kao i dodatno ukrašavanje kamenjem, već izrađenih modela.
Naše jedinstvene burme na koje smo ponosni, prilagodite vašoj ljubavnj priči i ukrasite ličnom čarolijom. Nove tehnologije, kojima iskusno obrađujemo, podrazumevaju izmene osnovnih dimenzija, širine i debljine, kao i obrade većih i manjih površina. Možemo izmeniti boje i nijanse, kao i osvežiti dizajn kombinacijama zlata. Umerenu i mat završnu obradu lako možemo učiniti blistavom, a inovativnim graviranjem postići  baš ono što želite. Posebno uzbuđenje predstavlja mogućnost izmene ili dodavanja dragog kamenja i cirkona. Na već izrađene modele možemo dodati, ili promeniti boju već ugrađenom dragom kamenju. Ukrašavanje venčanih burmi dijamantima ili cirkonima je finalna faza stvaranja novih modela i trenutak kada venčane burme postaju savršeno povezane.
Biće nam zadovoljstvo da vas stručno posavetujemo, olakšamo izbor i pomognemo vam da izaberete jedinstvene burme koje će večno simbolizovati vašu ljubav.

 

 

 Naše najlepše vereničko prstenje čeka krunisanje vašim ukusom.

Kada ste zaljubljeni tada ste i kreativniji. Emociju koja vas drži u oblacima upotrebite prilikom biranja jedinstvenog vereničkog prstena. Iskustvo naših majstora i stotine prelepih ljubavnih priča proizvele su fantastične modele vereničkog prstenja koje smo izložili u našem showroomu.
Nudimo vam neograničene mogućnosti izmena, obrade i unapređenja izrađenih modela. Personalizacija i izmene moguće su u osnovnim dimenzijama, obradi, bojama kao i u završnom ukrašavanju ili menjanju dragog kamenja i cirkona.
Oslanjajući se na naše, provereno najlepše modele, kreirajte očaravajući verenički prsten. Naše iskustvo je značajna pomoć u procesu biranja prstena koji će voljenu ostaviti bez daha i učiniti je ponosnom zauvek. Upravo zato su već izrađeni jedinstveni modeli odlična osnova za unapređenje korekcijom dimenzije, osveženom kombinacijom boja zlata ili ugradnjom novog dragog kamena. Krunisanje vereničkog prstena dijamantom ili dragim kamenjem poput safira, rubina ili akvamarina je detalj koji eleganciji modela pruža perfekciju i istinsku jedinstvenost. Nudimo vam mogućnost da zamenite centralni kamen većim ili dodate više dragog kamenja radi raskošnijeg i bogatijeg stila. Ugradnja poludragog kamenje kao topaz, ametist ili peridot, svojim specifičnimnijansama osvežiće verenički prsten, a gravura sa ličnom porukom ostaće zauvek urezana u srce vaše izabranice.U našoj ponudi na raspolaganju su vam izuzetni i jedinstveni modeli po pristupačnim cenama.
Posetite naš salon, izaberite odgovarajući verenički prsten za vašu priču i napravimo od njega čaroliju koja će trajati zauvek.

 

 

Probajte verenički prsten ili burmu koju ste zamislili pre nego što se odlučite za kupovinu.

Smislili ste svaki detalj i ukras vereničkog prstena ili venčane burme koju želite, ali niste sigurni da li bi vam pristajao. Jednostavno vam fali proba kako bi potvrdili izbor. Ovo je česta situacija mladih parova u slatkom periodu najlepših planiranja i važnih odluka.
Naša radionica vam nudi praktično rešenje i generalnu probu koja će u potpunosti otkloniti sve sumnje i olakšati odluku.
Za naš showroom izrađujemo modele vereničkog prstenja i venčanih burmi projektovanih po vašim nacrtima i opisu u 3D tehnologiji. Crtanje u 3D programu podrazumeva modeliranje složenih formi i detalja velike preciznosti, čime dobijamo autentične i originalne modele. Modele vereničkog prstenja i burmi zatim izrađujemo od srebra po originalnom crtežu. Procesom galvanizacije, izrađene modele bojimo u željene nijanse zlata ili kombinacije više nijansi. Nakon bojenja na ruci imate verenički prsten ili burmu kakvu ste želeli. 
Praktičnim i inovativnim rešenjima naše radionice, pomoći ćemo vam da birate verenički prsten i probate venčane burme na moderan način i da odlučite bez oklevanja. Iskusite potpuni doživljaj modela, veličine i čarobnog osećaja koji će vas pratiti ceo život.

 

 

Bezgranična igra biranja dragog kamenja na vereničkom prstenju i burmama.

Najveća vrednost vereničkog prstenja i venčanih burmi izrađenih u našoj radionici je zadovoljstvo naših kupaca. Mi smo tu da iskustvom i veštinama napravimo verenički prsten ili burme po vašim željama i krunišemo velike trenutke vaše ljubavne priče. Posebna čarolija u kreiranju ipak predstavlja biranje ukrasnog kamenja koje će sjajem optočiti vaš verenički prsten ili burme. Pored velikog izbora kamenja naše radionice, najmodernija tehnologija omogućava nam da ugrađujemo ili menjamo dijamante i drago kamenje u gotove komade. 
Kažu da dijamanti i žene imaju posebnu, neobjašnjivu tajnu vezu, koju muškarci nikada u potunosti neće razumeti. Najlepše dragulje prirode uklopićemo savršeno u verenički prsten i venčane burme po vašoj želji. Dijamante i drago kamenje nabavljamo od dugogodišnjih proverenih patnera i izdavanjem sertifikata, garantujemo za karakeristike svakog komada. Nudimo vam takođe ugradnju i ukrašavanje vereničkog prstenja i burmi prvoklasnim švajcarskim cirkonima u nepreglednoj paleti boja, sjaja i oblika.
Bezgraničnim mogućnostima kombinovanja gotovog prstenja sa novim kamenjem, zamenom već ugrađenog kamenja ili kreiranja po želji od početka, kod nas postajete vlasnik potpuno jednistvenog komada nakita sa dijamantom.

 

 

 Pitajte nas ili zatražite našu ponudu. Naša misija je da vam pomognemo.

Vi ste nam na prvom mestu tokom 25 godina duge tradicije naše radionice. Zadovoljstvo nam je da vam u najlepšim trenucima života pružimo partnersku podršku  i pomognemo da birate najbolje vereničko prstenje i venčane burme. Uključite nas u proces biranja već od planiranja veridbe i venčanja i uz naše stručne savete pretvorite izbor vereničkog prstena i burmi u čaroban put do savršenog dizajna kreiranog samo za vašu ljubav. Hrabro predstavite vašu ideju i dozvolite najboljim dizajnerima da vas uvedu u čarolije oblikovanja i ukrašavanja vereničkog prstena koji će vašoj izabranici oplemeniti srce i učiniti je ponosnom zauvek. Dovoljno je da nam pokažete fotografiju kako bi započeli fantastičan proces kreiranja venčanih burmi koje će ovekovečiti vaše zajedničke životne odluke. U potrazi za savršenim komadom nakita i u cilju zadovoljstva uradićemo sve vrste modifikacija, prepravki, ugradnji i zamena dragog kamenja kao i kreiranja potpuno novog jedinstvenog rešenja. Ponudićemo vam savršeno izbrušene dijamante i uputićemo vas u značenja i tradicije ugradnje određenog dragog kamenja.  Nastavljamo da ulažemo u veštine naših majstora i rad sa najmodernijim tehnologijama, kako bi vam ponudili nove inspirativne kolekcije i učinili vaš veliki dan savršenim.
Na raspolaganju smo vam za sva pitanja i nedoumice:
PIŠITE NAM ILI NAS POZOVITE..

KLIKNITE NA OVAJ LINK ZA NAŠE KONTAKT FORME

Bilten

Budite konstantno u toku sa našim aktuelnostima. Prijavite se na naš bilten odmah!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Podešavanje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.