Lančič sa jednim imenom LIE-31

3.000 RSD

Lančić prikazan na slici izrađujem sa vašim željenim imenom.Dužina imena je obično 45 mm, ali ova veličina može da varira u zavisnosti od toga od koliko slova se dato ime sastoji.

Opis 

Vrsta Materijala / Srebro Finoća 925 
 
Dužina Lančića /   50cm
 
Debljina / 0.7mm

Visina / 13mm

Sirina / 45mm
Konfigurator
Za personalizaciju kliknite na ikone
Normal
Izaberite veličinu
Normal
Normal
3.000 RSD

Lančić sa imenom
 

Postoji nešto posebno u lančiću sa imenom. Magična veza između vašeg imena i osećaja da ste uvek predstavljeni osobi sa kojom razgovarate. Kada nosite lančić sa imenom, na neki način još više zavolite svoje ime i ponosno ga nagradite značajnim mestom na sebi. Istraživanje kaže da ljudi koji nose lančić sa imenom znaju sve o poreklu i značenju svog imena. Vaše ime je, u svakom smislu, prva i najvažnija lična informacija o vašem životu, vrlinama i karakteru. Kao što je važno da lepo i jasno izgovarate svoje ime prilikom upoznavanja, tako je važno i da lančić sa imenom izaberete motivisani iskrenom emocijom koja vas vodi. Kreirajte harmoniju oko vrata kombinujući model i dužinu lančića koji će elegantno uvesti liniju u slova vašeg imena. Lančić sa imenom predstavlja poklon za sve prilike i kod nas u radionici kupci uvek napomenu da ga kupuju jer žele da, osobi kojoj poklanjaju, prenesu snažne i iskrene emocije. Iz tog razloga se, biranju oblika slova, motiva i ukrasa, uvek prilazi sa posebnom pažnjom. Lančić sa imenom, svakim svojim detaljom mora pričati priču i podsećati vas na važne vrednosti života. Veliki broj fontova, pisanih i štampanih oblika slova, olakšaće vam da zamišljeni model uklopite sa lančićem i ukrasima. Lančič sa imenom je vremenom pronalazio svoj izraz kroz više vrsta materijala od kojih se izrađuje. Danas se kombinuju materijali, boje i obrada površina. Ukrašavanje dragim kamenjem i cirkonima pretvoriće lančić sa imenom u univerzalan i originalan komad nakita, upotrebljiv u svakoj prilici i za svaku odevnu kombinaciju. Poklanjajući lančić sa imenom ukazujete veliku čast i poštovanje. Birajući detalje, oblike i ukrase, rukovodite se vrlinama osobe kojoj poklanjate lančić sa imenom jer ukus uvek prati karakter. Budite originalni i hrabri, naša radionica može sve vaše ideje pretvoriti u novi model. Izuzetan poklon za venčanje, dva spojena imena na lančiću, oslikavaće vrednost prijateljskog odnosa i ostati prava uspomena za sva vremena. Rođendani, kršetnja, godišnjice, samo navedite priliku i otkrićete da uz pravi model i ukras, ne postoji originalniji poklon. Diplomiranje ili rođenje deteta su trenuci u kojima poklonjeni lančić sa imenom, postaje uspomena koja vraća osmeh na lice i dokazuje pravo prijateljstvo. Iznenadite dragu osobu jedinstvenim poklonom i kreirajte lančić sa imenom koji će je uvek podsećati na vaš odnos.

 

 

Od nedavno raspolažemo inovativnom aplikacijom za konfigurisanje na sajtu, gde birate i kombinujete materijale, boje i ukrase i na taj način, pre poručivanja, možete videti kako bi do detalja izgledao vaš željeni lančić sa imenom. U našoj radionici pomeramo granice kreativog dizajniranja i pretapanja vaših želja u končan izgled lančića sa imenom. Taj jedinstveni zagrljaj ponosa oko vrata biće oličenje elegancije i lepote u svakom trenutku.

 

 

 

Bilten

Budite konstantno u toku sa našim aktuelnostima. Prijavite se na naš bilten odmah!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Podešavanje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.