Odabir veličine prstenja

Najednostavniji način odabira veličine prstena je  ako se izmeri veličina već postojećeg odgovarajućeg modela prstena ili probom probnih prstenova za odabir veličine, dolaskom u zlataru GoldArt ili odlaskom do bilo koje zlatarske radnje u vašem gradu.
Da bi se sigurno mogao odabrati adekvatna veličina prstiju, po zahtevu klijenta šaljemo merač za prste.
Merač prstiju:

Sve što je potrebno da bi ste dobili odgovarajuću meru vaših prstiju je da isprobate više probnih prstenova i pronađete onu veličinu koja je za vas najkomotnija.
Nakon toga očitajte broj koji je ispisan na odgovarajućem prstenu i pošaljite nam.
Najveće nedoumice su u odabiru adekvatne veličine kod naručivanja Burmi. Postoje razne širine i debljine burmi .Promenom ovih karakteristika i sam oset burmi na prstu je drugačiji.
Da bi ste bili potpuno sigurni o odabiru veličinu Burmi, iskoristite ovu našu jedinstvenu besplatnu uslugu:
Izaberite veličinu koju mislite da je najpogodnija za vas na probnim prstenovima, i mi ćemo vam izraditi od bakra dva  probna prstena istovetnih dimenzija kao što su željene burme, i poslati vam kurirskom službom.Troškove slanja snosi kupac.
Na ovaj način možete biti potpuno sigurni da nećete promašiti veličinu vaših Burmi.

Treba uzeti u obzir da na veličinu prstiju utiče nekoliko faktora (umor, godišnje doba, doba dana, itd.)
i da osećaj veličine prstena na prstu neće uvek biti isti.

Kod nekih modela postoji način naknadne korekcije veličine, dok kod drugih ne! (u tom slučaju je potrebno izraditi novi prsten).

Bilten

Budite konstantno u toku sa našim aktuelnostima. Prijavite se na naš bilten odmah!

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".