Dukati i privesci od zlata i srebra

Prilikom tradicionalno važnih događaja uveličanih vašim prisustvom, poklonite dragim osobama autentičan dukat ili privezak i ukrasite taj dan uspomenom. Iznenadite prijatelja, poslovnog partnera ili odajte počast prazniku ljubavi prigodnim priveskom od zlata ili srebra. Pustite mašti na volju i uz stručni savet i našu pomoć kreirajte dukat ili privezak i ostavite utisak koji će se dugo pominjati.

Venčanje otvara vrata novom i lepšem životu. Mladenci, njihovi najbliži i prijatelji pamtiće taj dan i pričati o njemu ceo život. Venčanje je fantastična prilika da iznenadite mladence, kumove, deveruše ili roditelje autentičnim poklon priveskom u njihovu čast i u ime ljubavi. Iskoristite taj veliki dan da ojačate prijateljstvo i pokažete iskrenu podršku. Originalnim i personalizovanim dizajnom i gravurom izdvojite vaš od velikog broja uobičajenih i predviđenih poklona. Inspirativnim i dragocenim kreacijama naših majstora proslavite čaroban trenutak u životima dragih osoba i pokažite veliko divljenje i poštovanje.

Rođenje deteta je najradosniji dan u životu. Roditelji okupljaju najdraže kako bi podelili radost i proslavili novi život. Pored tradicionalnih i predviđenih običaja, rođenje je prilika da poklonom obeležite veselje i zabavu. Motivi mogu biti inspirisani polom deteta, hrabrošću majke, veličinom porodice i naravno kumstvom ili rodbinskim i prijateljskim  odnosom sa novim roditeljima. Na vama je da budete originalni sa idejom i naručite dukat ili privezak po želji, a naši dizajneri će prigodan komad učiniti veličanstvenim poklonom. Poruka koju možemo ugravirati na izabrani komad ostaje zauvek upisana u srca roditelja i ljubavlju prenesena na njihovo potomstvo.

Diplomiranje podrazumeva nagradu za veliki uložen trud. Obično su godine učenja prethodile ovom velikom danu kojim otvaramo vrata uspešnoj životnoj karijeri. Ova prilika uvek zrači posebnom svečanošću, a vi ste izabrana publika. Budite sigurni da u vas imaju veliko poverenje i očekuju iskrenu podršku. Proslava velikog uspeha inspiracija je za biranje poklona motivisanog simbolikom pravih vrednosti i velikih početaka. Neka poruka poklona bude lična i neka označava podršku i ohrabrivanje za uspešan početak karijere i lične čestitke za trud i istrajnost. Uz iskustvo majstora naše radionice biće vam lakše da kreirate veličanstven komad nakita koji će na pravi način oduševiti slavljenika i ceo život ga uz osmeh podsećati na ovaj veliki dan.

Krštenja i verski praznici su vrlo lični motivi za poklone pa je i odnos sa osobama kojima poklanjamo veoma snažan. Ovo su prilike za poklone koji na emotivan način prenose poruku o zajedništvu i obeležavanju poštovanih svetinja. Porodične veze i kumstva su česti razlozi kada biramo motive verskih praznika ili svetaca, stoga je dizajn poklona produhovljen i isključuje detalje koji bi poremetili mirnoću i spokoj teme. Sa druge strane, snaga poruka koje prenose pokloni sa motivima verskih praznika i svetaca je duboka i predstavlja vrednosti koje smo nasledili i koje čuvamo generacijama unazad za nove naraštaje u budućnosti. Naša radionica veoma poštuje verske običaje i nasleđe i nudimo vam veliki broj prikladnih motiva kao i mogućnost da po želji poručite dukat ili privezak za sve prilike.

Rođendani su čarobni datumi i šanse za maštovitost bez granica. Iz godine u godinu budite kreativni i birajte originalne poklone. Inspiršite se našim popularnim komadima ili kreirajte komad nakita po želji i dragoj osobi izmamite osmeh uveseljavajući njen dan.  Iznenadite ćerku i počastite sina. Zadivite voljenu osobu. Darujte srcem roditelje ili prijatelje. Naše kolekcije personalizovanih privezaka sa gravurama nose specijalno značenje i trajnu vrednost. Inspirisani horoskopom, verskim ili ličnim motivima, sa blistavim imenima slavljenika, naši poklon privesci u stil unose čarobnu nijansu glamura. Na pravom ste mestu za inspiraciju, pustite mašti na volju i pronađite savršen poklon.

Godišnjice slave ljubav i trajanje. U vremenima punim iskušenja, proslava godišnjice je potvrda velikog poštovanja, hrabrosti i razumevanja. Motivi ljubavi se podrazumevaju na poklonima za ove prilike. Velika je čast prisustvovati proslavama godišnjice stoga i poklon treba da bude sa porukom podrške u slavu ljubavi. Dizajnom i ukrasima poželjno je naglasiti trajnost i vanvremensku snagu i sa dragim ljudima koji slave podeliti sećanja na prethodni period i veselo nazdraviti budućim vremenima. Priveskom ili dukatom sa posvetom ili prigodnom porukom potvrdićete snagu vaše veze sa slavljenicima i obeležiti važan dan na autentičan i predivan način. Majstori naše radionice će vam sa zadovoljstvom u tome pomoći.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilten

Budite konstantno u toku sa našim aktuelnostima. Prijavite se na naš bilten odmah!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Podešavanje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.