Izrada nakita po želji

U našoj radionici posebna pažnja je usmerena na stvaranje savršene harmonije između različitih formi i ukrasnih elemenata kako bismo do perfekcije istakli ličnost njegovog vlasnika. Saslušaćemo vašu priču, prepoznati emociju koju želite da prenesete na nakit. Verenički prsten ili burme će tako dobiti večnu vrednost za vas i za osobu koju će krasiti. Izbor naše radionice je odgovornost, izazov i prilika da učestvujemo u kreiranju budućnosti. Pored personalizovane izrade po porudžbini, verujemo da postoji savršen komad nakita za svaku priliku. Upravo to je razlog zašto svaki posao posmatramo kao početak. Počastvovani smo poverenjem koje nam ukazujete u najvažnijim trenucima, i želimo postanemo radionica za izradu nakita vaše porodice i u budućnosti.
Mi smo porodična kompanija pa su nam ljudi najvažniji i najcenjeniji resurs. Majstori naše radionice u potpunosti dele naše vrednosti i uživaju veliko poverenje. Konstatno ulažemo u njihovu stručnost i znanje kroz najmodernije treninge, specijalne obuke i seminare o veštinama i trendovima dizajna.

Materijali koje koristimo su vrhunskog kvaliteta propisanog od strane Direkcije za mere i dragocene metale pri Ministarstvu privrede Republike Srbije. Pratimo svetska istraživanja o inovacijama u obradi materijala kako bi u izradu nakita po želji uveli nove mogućnosti dizajniranja i očuvanja kvaliteta. Naš put do izrade iskreno vrednih i jedinstveno lepih komada započinje biranjem proverenih i kvalitetnih legura za dobijanje različitih nijansi zlata. Komadi nakita izrađeni kombinacijom materijala podrazumevaju specijalna testiranja izdržljivosti delova na spojevima i izuzetno je važno da svi upotrebljeni materijali budu najvišeg nivoa kvaliteta. Kamenje koje koristimo sečeno je i brušeno na mašinama najviše preciznosti čime dobijamo željeni STAR efekat visokog sjaja i blistava prelamanja svetlosti.

Dizajniranje nakita po želji kupca predstavlja esenciju našeg zanata. Stručnost u biranju materijala, precizne veštine naših majstora, najsjajnije drago kamenje i kombinacija trendi nijansi zlata, usmereni ka zadatku da kreiraju remek delo. Remek delo koje vi želite, koje ste sanjali, koje u svom dizajnu nosi lično Vaše emocije i koje kreiramo kako bi vam ulepšali jedan od najvažnijih dana u životu. Trudimo se da prepoznamo vaše životne vrednosti i u upletemo ih u nakit koji vam izrađujemo. Cilj nam je da napravimo personalizovan komad nakita koji će sve vaše drage osobe podsetiti na vas. Vaša draga sećanja i vaš temperament prikazaćemo kombinujući univerzalni jezik dizajna skupocenih materijala.

Žene su večna inspiracija dizajnerima nakita. Želja za lepšim i elegantnijim komadom pokreće maštovitost i kreativnost poznatih radionica širom sveta. Zavodljivost žene sa pravim nakitom inspirisalo je romane, pozorišne predstave, muziku i filmove. Velika umetnička dela o ženstvenosti i zavođenju uticala su na potrebu za  biranjem nakita koji očarava. Poklonjenim nakitom ukrašavate vašu izabrnicu i svojim ličnim simbolom krunišete pripadnost samo Vama. Kreiranjem nakita po želji, u prilici ste da na jedisntven način predstavite otmenost i prefinjenost vaše izabranice. Njene vrline, karakter i temperament neka Vam budu smernice u biranju prefinjenih materijala i nežnih ukrasa, a njenu ličnost prepoznaćete u vašoj  idealnoj dizajnerskoj kombinaciji. Pristupite ovom zadatku kao pravom džentlmenskom izazovu i romantičnoj avanturi koja će trajati zauvek. Njen osmeh i zaljubljeni pogled neka podstakne čaroliju koju će naši majstori pretvoriti u njen omiljeni nakit. U posebnim prilikama ili svakodnevno, taj mali vredni komad će joj šaptati kome pripada i ko je uvek tu za nju. Elegantno suprotstavljene boje sa skladno uklopljenim kamenjem, oslobodiće stil i upotpuniti njen veličanstven glamur.

Najveći uspeh naše radionice već decenijama predstavljaju potvrde da je komad nakita koji su naši juveliri dizajnirali po vašoj želji, krunisao zajednički život parova i nekoj osobi priuštio osećaj neponovljivosti. Strast i iskustvo sa kojom pristupamo kreiranju svakog novog komada, u najvažnijim trenucima je uticala na unikatan izbor i fascinantna dizajnerska rešenja. Vaše jedinstvene kreacije inspirisaće naše majstore, kako bi Vam, istraživanjem novih materijala i najlepšeg kamenja, za neku novu čarobnu priliku ponudili neponovljiv osećaj. Počastvovani smo poverenjem koje nam ukazujete u najvažnijim trenucima, i želimo ostanemo radionica za izradu nakita vaše porodice i u budućnosti.

 

Bilten

Budite konstantno u toku sa našim aktuelnostima. Prijavite se na naš bilten odmah!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Podešavanje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.